L’Absolut masculí A del CN Minorisa es queda sense premi en la seva visita a Rubí


Imatge d’arxiu | CNM

 

LLIGA CATALANA DE 1a DIVISIÓ

CN RUBÍ B 8 – CN MINORISA A 6

 
Redacció | 12/03/2019  20:05

Pel CN Minorisa, malgrat jugar un bon partit, no va li ser suficient per a puntuar al feu del CN Rubí, no poden evitar mantenir-se en els llocs de promoció de descens.

El primer quart va ser molt igualat, amb bones defenses, superades per part manresana per R Ruiz en superioritat, gol que va permetre arribar a al fi dels vuit minuts inicials amb empat a un gol en el marcador.

En el segon quart, intercanvi de superioritats i intercanvi de gols per arribar a la fi del mateix amb empat a tres gols, essent K Muñoz, des de la boia, i R Ruiz de pena màxima, els golejadors bagencs.

Aquest empat a tres gols encoratjava als de D Calvo en la lluita pels punts, la qual cosa es va transmetre amb una forta pugna a l’aigua. Van ser els del Vallès qui marcaren primer, 4-3, per empatar Ll Mayol en superioritat; poc després, per desfer l’empat de penal els amfitrions en gol que els permetia arribar per sobre a manca del darrer període.

Tot era possible, però la eliminació per personals de M Puerta i la d’O Muns, només començar el darrer temps de joc, van pesar en el rendiment del set minorista. D’aquesta manera, una superioritat i un penal transformats pels locals posaven una diferència de tres gols 7-4, que feia mal a la moral dels manresans, A León, transformaria el 7-5 i el 8-6, però sense poder aspirar a la lluita pels punts.

Arbitratge a càrrec de S Trilles i O Masip. Van assenyalar set exclusions i un penal a jugadors locals per nou exclusions i tres penals als visitants.

Parcials: 1-1, 2-2, 2-1, 3-2.

CN Rubí B: M Sabaté, M Martín 5, S Pina 1, P Tomàs 1, E Grandez 1, F Kai, A Páez, D Santpau i E Pérez.

CN Minorisa A: I Prieto, E Masplà, M Puerta, R Ruiz 2, G Lafoz, O Muns, X Pelegrín, I Ruiz, K Muñoz, E Martínez, A León 2, LL Mayol 1, LL Villaró.