L’Ajuntament de Manresa fa una recepció a l’atleta manresana Mònica Clemente


Imatge de la recepció | Premsa Aj. Manresa

 

Ha rebut les felicitacions de l’Alcalde de Manresa i ha signat en el Llibre d’Honor de la Ciutat per la seva victòria en el Campionat d’Espanya absolut de salt de perxa.

 
Premsa Aj. Manresa | 9/3/2018  15:55

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, han fet avui una recepció a l’atleta manresana Mònica Clemente, brillant campiona estatal absoluta de salt de perxa aconseguit el febrer passat a València, saltant 4,31 metres, el rècord d’Espanya d’aquesta disciplina en la categoria sub-23.

Clemente, que anava acompanyada dels directius del Club Atlètic Manresa, Josep Maria Gil i Manel Molera, ha estat rebuda al despatx de l’alcalde, qui l’ha felicitat i li ha lliurat un obsequi en nom de l’Ajuntament. L’atleta ha signat també en el Llibre d’Honor de la Ciutat.

Mònica Clemente té 21 anys i en fa 15 que competeix amb el Club Atlètic Manresa. Actualment està en el quart curs del grau en Enginyeria de Sistemes Audiovisuals a la UPC de Terrassa, una carrera que compagina amb els entrenaments al CAR de Sant Cugat.