Ander Mirambell, cinquè a Salt Lake City, tanca la primera part de la temporada amb bon gust de boca


Imatge d’arxiu d’un entrenament | AMV

 

L’espanyol ha estat cinquè en la segona cita de la Copa Amèrica de skeleton a Salt Lake City.
El seu objectiu al seu retorn serà diagnosticar i tractar la seva lesió a l’esquena per tornar a la competició el més aviat possible.

 
Redacció | 21/11/2018  15:42

Ander Mirambell tanca amb un balanç satisfactori la primera part de la temporada, que ha desenvolupat íntegrament entre el Canadà i els Estats Units. El pilot espanyol, que avui ha estat cinquè en la segona cita de la Copa Amèrica a Salt Lake City, apunta que els tests realitzats a les últimes setmanes seran de gran utilitat de cara al Mundial, el gran objectiu de la campanya 2018-2019, i torna a casa amb una única preocupació: diagnosticar i erradicar la seva lesió a l’esquena com més aviat millor. L’esportista barceloní, a més, surt d’aquesta competició ocupant la tercera plaça a la general de la Copa Amèrica després d’aquestes primeres cites.

Mirambell ha signat una Copa Amèrica en la que ha estat molt regular, marcant a més uns temps molt similars a les quatre mànigues disputades. En la primera d’aquest segon dia de competició, el barceloní marcava el sisè millor temps, quedant a escasses 3 dècimes de les places del podi però d’altra banda marcant la millor velocitat punta de tots els esportistes, un fet que reforça el seu gran nivell de pilotatge minvat per la lesió que li impedeix empènyer en condicions a la sortida. Ja en la segona mànega, Mirambell ha estat cinquè i ha remuntat una plaça a la general, per acabar en aquesta mateixa posició en la prova.

Ander Mirambell està content amb la primera meitat del seu any competitiu: “Hem complert amb els objectius que ens havíem marcat. La primera setmana a Calgary la vam dedicar a adaptar-nos als entrenadors i provar alguns canvis, modificacions que van donar un resultat satisfactori. Després ens vam desplaçar a Whistler per conèixer més a fons el circuit que acollirà el Mundial, etapa que saldem amb una molt bona nota en sortida tot i portar un mes de retard en la pretemporada. I després han arribat aquests dies a Salt Lake City, que hem dedicat a ajustar alguns protocols de competició. Ahir ens vam centrar en el pilotatge i la velocitat punta, i avui hem fet una altra cosa. A més, aquí he pogut provar les noves fulles que faré servir en el mundial, i he quedat molt content; com prova, el registre de velocitat d’ahir, ja que he aconseguit marcar la velocitat punta a la primera baixada i he estat amb els de dalt en la segona “.

L’única taca d’aquestes setmanes és l’esquena, una lesió que ha complicat els seus objectius esportius a Salt Lake City: “Aquest segueix sent el gran dubte que, fins la setmana que ve, quan pugui tractar-me a Barcelona, ​​no podrem resoldre. És preocupant perquè no he pogut empènyer aquests últims dies, i sóc conscient que estaré obligat a parar algunes setmanes. Cal resoldre-ho ràpid, perquè no puc estar parat en excés, però confio que ho solucionarem, com sempre.”

Ander inicia el retorn a Barcelona avui mateix per estar a punt de cara a la selecció de talents de skeleton prevista el divendres al CAR de Sant Cugat.

Més informació en els comptes de Social Media d’Ander Mirambell:
Facebook (facebook.com/anderskeleton). Twitter i Instagram (@anderskeleton)