Andreu Peralta: “Amb molt de respecte, però anem a pels tres punts”


Imatge d’arxiu del staff tècnic manresà

 

PRIMERA CATALANA G-2 (Jornada 25)

Dissabte, 16 març 16 h. – Comunal Prada de Moles

F.C. ANDORRA  –  C.D’E. MANRESA

 
Redacció | 15/03/2019  20:05

Demà dissabte, el punt de trobada estarà a Andorra. I és que el C.d’E. Manresa no estarà sol al Principat per visitar a l’equip de Piqué i Gabri. Mig centenar d’aficionats i seguidors manresans tenen previst desplaçar-se en vehicles particulars per recolçar l’equip d’Andreu Peralta.

Per començar el diabòlic mes de març – diumenge passat – empat a 0 a l’Estadi amb el directíssim rival, Montañesa.

A. Peralta: “Volíem guanyar i vàrem estar més a prop de fer-ho que ells. Varem fer exactament el plantejat prèviament, front un equip molt físic i fort, que no va tenir clares arribades. Nosaltres en vàrem tenir unes quantes. Crec que varem estar millors que la Montañesa “.

Andorra és el primer desplaçament de dos consecutius – Júpiter-, per acabar el març rebent l’Almacelles. El segon classificat, Viladecans, s’ha situat a tres punts. La victòria a Andorra podria significar mantenir o ampliar diferències amb l’immediat perseguidor i, allunyar de manera pràcticament definitiva als andorrans, clars optants a lluitar per l’ascens.

 

MANRESA

Líder amb 48 punts, amb 13 victòries, 9 empats i 2 derrotes, amb 48 gols a favor i 23 en contra. Com a visitant suma 22 de 33 punts possibles, amb 6 victòries, 4 empats i 1 derrota. Com a local 26 de 39 punts, amb 7 victòries 5 empats i 1 derrota. Ve d’empatar a l’Estadi amb la Montañesa (0-0).

A. Peralta: “Anem a Andorra amb la mateixa iniciativa i mentalitat de sempre. Respecte a qualsevol rival, estigui on estigui a la classificació, però a competir per guanyar els tres punts. L’equip està bé i tindrem la baixa per sanció de Manel Sala”.

 

ANDORRA

Setè amb 38 punts, amb un partit ajornat que es disputarà el dia 20 d’abril amb el Vilanova. Suma 10 victòries, 8 empats i 5 derrotes, amb 35 gols a favor i 29 en contra. Com a local, 18 de 33 punts possibles: 5 victòries, 3 empats i 3 derrotes. Com a visitant, 20 de 36 punts, amb 5 victòries, 5 empats i 2 derrotes. Porta 11 jornades invicte, amb 7 victòries i 4 empats i amb 25 punts de 33 possibles. L’última derrota, al camp de l’Almacelles (3-2). Ve d’empatar a 0 al camp del Mollerussa.

A finals d’any, el grup Kosmos del blaugrana Gerard Piqué va comprar el club passant a ser un dels clars optants a l’ascens, amb fins a 8 nous fitxatges, i amb els ex-blaugranes, – el sallentí – Gabri, i Albert Jorquera, dirigint l’equip a la banqueta.

A. Peralta: “L’actual perfil de plantilla i jugadors, mostren a un equip que vol jugar a partir de la possessió de pilota. Pressionen per recuperar-la quan abans millor, acumulant homes en la zona de creació rival. D’altra banda, els costa recuperar posicions, pel que hem d’aprofitar amb rapidesa les nostres transicions. Hem de buscar i trobar espais, i tenir la pilota, no per tenir-la sinó per crear perill”.

 

CLASSIFICACIÓ

1.- C.D’E. MANRESA, 48 punts.
2.- U.D. Viladecans, 45.
3 – C.F. Montañesa, 42.
4.- EFAC Almacelles, 39.
5.- C.F. Igualada, 39.
6.- C.F. Mollerussa, 39.
7.- F.C. ANDORRA, 38 (-1partit).