Andreu Peralta: “Un partit que tothom vol jugar”


Imatge d’arxiu

 

PRIMERA CATALANA – GRUP 2 (Jornada 24)

Diumenge, 10 març 12:00 h – Estadi Municipal del Congost

CE MANRESA – C.F. MONTAÑESA

 
Redacció | 09/03/2019  14:39

Superat el “parón” de Carnestoltes, torna la competició pel C.d’E. Manresa, líder del grup.

A. Peralta: “Parar sempre va bé. Recuperar oxigen i sortir de la rutina”. A manca d’onze jornades pel final, i amb el Manresa amb 5 punts de marge sobre el segon -Viladecans -, rep al tercer, Montañesa, per obrir un mes de març, que pot definir com afrontar la recta final del campionat.

Posteriorment al partit de diumenge es visitarà un altre rival directe com l’Andorra – 16 març – que amb un partit menys és sisè a 10 punts dels blanc-i-vermells. Nou desplaçament – 24 març – al camp d’un Júpiter que hores d’ara ocupa la primera plaça de descens. És tancarà el mes, el dia 31, a l’Estadi rebent, un fins ara, també rival directe EFAC Almacelles.

A. Peralta: “Un mes que tindrà un abans i un després, depenent dels resultats que aconseguim els equips que lluitem a la zona noble. Si no agafem una bona dinàmica, es presenta com un mes complicat, on hem de ser competitius per ampliar o al menys mantenir l’actual avantatge.”

 

MANRESA

Líder amb 47 punts, amb 13 victòries, 8 empats i 2 derrotes, amb 48 gols a favor i 23 en contra. És l’equip màxim golejador. Com a local suma 25 de 36 punts possibles, amb 7 victòries, 4 empats i 1 derrota. Com a visitant 22 de 33 punts possibles, amb 6 victòries, 4 empats i 1 derrota. Ve de retrobar-se amb la victòria – St. Ildefons (1-2) – després de 5 jornades on ha sumat 6 dels 15 punts en joc, amb 1 victòria, 3 empats i 1 derrota.

A. Peralta: “Afrontem el partit amb la baixa per sanció de Manel Sala, i els dubtes per diferents molèsties de Romano, Florent i Noah, que fins l’últim moment veurem si podem recuperar algú, depenent de l’evolució. És un partit que tothom vol jugar per diferents factors. Situació a la classificació, seguir perseguint objectiu i entre d’altres, el retorn de Dani Andreu a Manresa des de l’any passat, amb molts jugadors que segueixen, i per tant, van estar sota les seves ordres. És un dia i un partit important. Especial per tots dos, però possiblement per ells que van mes forçats, ja que una derrota els situaria a 9 punts de nosaltres. Una diferència notable”.

 

MONTAÑESA

Tercer amb 41 punts, amb 11 victòries, 8 empats i 4 derrotes, amb 29 gols a favor i 15 en contra. És l’equip menys golejat. Com a visitant suma 16 de 33 punts possibles, amb 4 victòries, 4 empats i 3 derrotes. Com a local 25 de 36 punts, amb 7 victòries, 4 empats i 1 derrota.

Dani Andreu, ex-entrenador del C.d’E. Manresa, ocupa la banqueta barcelonina.

Ve de perdre 1-0 a Andorra i porta números molt semblants als manresans en les ultimes cinc jornades, amb 1 victòria, 2 empats i 2 derrotes, amb 5 de 15 punts possibles.

D. Andreu: “Un equip experimentat amb molt bons jugadors, competitius i que no es compliquen al darrera, on es mostren molt solvents. Lluiten amb tot el que tenen i nosaltres intentarem contrarrestar-los amb les nostres armes.”

 

CLASSIFICACIÓ

1.- C.D’E. MANRESA, 47 punts.
2.- U.D. Viladecans, 42.
3 – C.F. MONTAÑESA, 41.
4.- C.F. Igualada, 38.
5.- C.F. Mollerussa, 38.
6.- Andorra F.C., 37 (-1partit).