Antoni Gené i Santi Sagués, del CTP Manresa, 2n i 3r al Campionat d’Espanya de BR50 aire


Imatge del podi | CTPM

 

Campionat d’Espanya BR50 Aire

 




Redacció | 29/10/2018  19:07

Durant els dies 27 i 28 d’octubre va tenir lloc, a les instal·lacions del “Club de Tir Montsià” a Amposta (Tarragona), el “Campionat d’Espanya de BR50 Aire”, en les modalitats de “Varmint Pesant i Lleuger”, en categoria única i organitzat per la “Reial Federació Espanyola de Tir Olímpic”.

Els primers tres tiradors classificats van ser els següents:

VARMINT PESANT AIRE
1r   Josep A. Olea – Federació CAT – 1.482,57 punts
2n  Vicente Ruiz – Federació VAL – 1.479,60 punts
3r  Pere Raventós – Federació CAT – 1.479,48 punts

Altres tiradors del Club Tir Precisió Manresa que hi van participar:

8a  Mercè Mas –  1.457,38 punts
9è   Josep Perarnau –  1.455,40 punts
16a   Anna M. Herrera –  1.432,30 punts
18è  Josep Bertran –  1.421.22  punts

VARMINT LLEUGER AIRE
1r  Albert Delgado – Federació CAT – 1.487,64 punts
2n  Antoni Gené – Federació CAT – 1.479,58   punts  (Club Tir Precisió Manresa)
3r  Santi Sagués  – Federació CAT –  1.471,44  punts  (Club Tir Precisió Manresa)

 

TIRADES SOCIALS DEL CLUB

El Club Tir Precisió Manresa va organitzar, el passat cap de setmana, les tirades següents:

 

Carrabina cal. 22 “F-Class R”  (precisió), en les modalitats de “Open i Restricted”, en categoria única.

OPEN
1r  Josep M. Serena   148,18 punts
2n  Olga Puig   147,08 punts
3r   Josep A. García   143,09 punts

RESTRICTED
1r   Joaquim Delisau   143,10 punts

 

Pistola esportiva cal. 22 RR.TT. Estàndard i Producció”, primers per categories:

RR.TT. ESTÀNDARD
1r   Sènior “A”   Josep M. Fernández  100,00 punts
1r   Veterà “A”  Joan Xavier Corbalán  088,96 punts

RR.TT. PRODUCCIÓ
1r  Sènior “A”  Albert Cerón  100,00 punts
1r  Veterà “A”  Ferran Iglesies  099,93  punts

 




Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies