Duel de dos equips amb diferents necessitats


Imatge d’arxiu

 

CAMPIONAT NACIONAL DE LLIGA 2A. DIVISIÓ B – GRUP 3 

Dissabte 13 abril  18:15 hores – Pavelló El Pujolet   

MANRESA FS – BARCELONETA FUTSAL   

 
Redacció | 12/04/2018  19:30

El Pujolet viurà un partit entre dos equips amb necessitats ben diferents. Uns amb 29 punts i l’aigua al coll i a tres punts del descens que marca el Cerdanyola; els altres, per no perdre la segona plaça actual a la taula. Els resultats de l’última jornada varen anar de cine a l’equip manresà que, recordem, va perdre a Castelldefels. Això no va suposar perdre cap lloc a la taula ja que els resultats dels equips perseguidors varen beneficiar als manresans.

Barceloneta cada temporada salva el coll en les últimes jornades des de que va ascendir a la categoria, ara fa tres temporades. És un equip que enguany només coneix la victòria en una sola ocasió, va ser a la pista de l’Isur. A part d’un empat a Hospitalet, la resta d’enfrontaments tots els ha perdut ( Escola Pia , Pallejà, Natació Sabadell, CCR,Lleida, Salou, Unión Sta. Coloma , Canet i Mataró.)

El Manresa, amb la plantilla curta, convocarà a dos juvenils i intentarà treure el partit per, com a mínim, mantenir  la diferència amb els equips que té a prop. Així, Mataró juga a la difícil pista del Lleida mentre Pallejà i Escola Pia reben a Segorbe i Industrias respectivament