El Manresa CBF U17 guanya al Club Joventut Badalona B amb una bona primera part

Imatge d’una jugada del partit | XF – Gus Carrasco

CC JÚNIOR FEMENÍ 1r any – PRIMERA FASE – GRUP 02
Manresa CBF U17 66 – Club Joventut Badalona B 48

Redacció | 03/04/2022  20:53

El júnior de primer any del Manresa CBF ha sortit decidit a imposar un ritme alt de partit, basat en una defensa sòlida i agressiva i ràpides transicions ofensives, fet que les ha permès obtenir el 19-14 al final del 1r quart. En l’inici del 2n quart, lluny de baixar, les manresanes han seguit imposant un ritme molt alt de partit, i les visitants s’han vist superades per moments, col·locant-se 32-15 min.15. No obstant, han reaccionat i han sabut tornar al partit, aturant l’augment de diferència en el marcador i arribant 42-26 al descans.

En el 3r quart les visitants han intentat trencar el ritme de partit local a través de defenses zonals, però les manresanes ho han sabut gestionar i no perdre el control del partit en cap moment, finalitzant 51-32. En l’últim quart ha baixat el nivell i tensió defensiva i ha permès intercanvis de cistelles entre els 2 equips, sense que les locals patissin en cap moment pel resultat, finalitzant 66-48.

FITXA TÈCNICA:

Manresa CBF U17: Molina 5, Serramalera 0, Junyent 7, Perez 4, Valdes 2, Rosanas 9, Alier 0, Albàs 10, Albas 14, Castellana 15.

Club Joventut Badalona B: Iriso 9, Prim 7, Llopart 7, Santanach 2, Tugas 5, Lamata 2, Garcia 0, Casciani 2, Cirera 0, Vives 11, Navarro 0.

Parcials: 19-14 ; 23-12 ; 9-6 ; 15-16