El Sènior A de La Salle Manresa S.Gol perd contra el Nou Bàsquet Olesa A en un partit ajustat que decideix un polèmic arbitratge

Imatge d’arxiu | XF – Gus Carrasco

Copa Catalunya Masculina – Fase Prèvia – Grup 2
La Salle Manresa S.Gol 58 – Nou Bàsquet Olesa A 67

Eli Mata | 11/02/2023  21:05

Partit de la 16a jornada del grup 2 de la Copa Catalunya masculina entre el Sènior A de La Salle Manresa i el Nou Bàsquet Olesa A.

El partit començava molt igualat, amb intercanvi de cistelles que feien que el marcador no assenyalés un dominador clar. En la segona meitat de quart els visitants clavaven un parcial que els donava avantatge però els lasalians el podien retallar per tancar-lo 16 a 20. El segon arrencava amb molta més igualtat i, durant els 10 minuts, les alternances i empats a l’electrònic eren constants. Al descans, 33 a 32 pels locals.

A la represa, persistia la igualtat a pista i cap dels dos podia escapar-se. Tot i així, un millor tram final dels visitants, els feia encarar el darrer període dos punts per sobre (49-51). El darrer quart seguia el mateix guió però els darrers cinc minuts de l’encontre els visitants, aprofitant un més que polèmic arbitratge, amb faltes, tècniques i desqualificacions que desesperaven als locals, s’acabaven imposant per 58 a 67.

FITXA TÈCNICA:

La Salle Manresa S.Gol: Palà 0, Virós 6, M.Cuñé 8, De la Rosa 0, M.Talarn 0, Farell 2, G.Talarn 14, Noguera 2, Aguilera 8, Font 11, Deix 7, Carceller 0.

Nou Bàsquet Olesa A: A.Fontanals 5, M.Fontanals 17, Ala 5, Morales 0, Nafria 0, Aliaga 7, Roy 4, Claramunt 2, Ibañez 8, Exposito 15, Romero 2, Alemany 2.

Parcials: 16-20 ; 17-12 ; 16-19 ; 9-16