Imatge d’una jugada del partit | XF – Gus Carrasco

Copa Catalunya Femenina – Fase Prèvia – Grup 1 – Jornada 7
Manresa CBF A 42 – Wecolors AB Premià 50

Eli Mata | 12/11/2022  22:49

Partit corresponent a la 7a jornada de Copa Catalunya entre el sènior A del Manresa CBF i el Wecolors AB Premià, que es jugava al Pavelló Nou Congost. Començava el partit molt igualat, amb intercanvi de cistelles i alternances al marcador. Poc a poc, les locals agafaven petites distàncies però quasi sempre trobaven resposta en el Premià, per acabar el període 18 a 15.

El segon arrencava pràcticament igual però, després dels primers minuts, la defensa blava aconseguia eixugar l’encert manresà i començava a retallar distàncies. Les magenta no trobaven aro i veien com havien de marxar a vestuaris només un punt per sobre, 24 a 23.

A la represa, després d’uns primers minuts molt igualats on, a l’igual que al primer quart, hi havia alternances a l’electrònic i un partit sense dominador clar, el Manresa encadenava tres bones accions, que també rebien resposta per tancar el tercer quart 36 a 34 i tot per decidir.

Els darrers 10 minuts començaven amb el Premià capgirant el marcador i fent-se amb un domini que ja no deixarien. Les magenta, per contra, aconseguien acostar-se prou per intentar guanyar el partit però les visitants, molt encertades en el tir exterior i dominant el rebot, no ho permetrien i acabarien guanyant per 42 a 50. Primera derrota de les locals, que perden la imbatibilitat.

FITXA TÈCNICA:

Manresa CBS A: Roqué 0, S.Beltran 3, Mulio 2, Garcia 6, Alier 0, Sall 2, N.Beltran 0, Caro 2, Junyent 0, Gras 0, Martí 16, Barghout 11.

Wecolors AB Premià: Vera 6, Figueras 4, Lirio 0, Moya 11, Vila 1, Massuet 4, Lopez 3, Guerrero 2, Valls 0, Sanz 9, Hurtado 0, Murat 10.

Parcials: 18-15 ; 6-8 ; 12-11 ; 6-16