El sènior del Bàsquet OMS guaya a domicili i escala posicions a la classificació

Imatge d’arxiu | XF – Gus Carrasco

CC Tercera Categoria Masculina – Fase Prèvia – Grup 1
CB Castellbisbal B 48 – Collbaix-Bàsquet OMS 61

Bàsquet OMS | 14/03/2023  17:31

Aquest cap de setmana el sènior del Bàsquet OMS havia d’aprofitar l’ensopegada de l’Olesa per col·locar-se en les posicions capdavanteres.

I així va ser, tot i que el començament va ser molt fluix, parcial de 14-4 en 5 minuts, els visitants van posar-se el mono de treball i començar a defensar. 17-12 a l’acabar el 1er quart. El 2n el bàsquetOMS seguia creixent com a equip i anava deixant amb menys punts als locals i ells anar anotant, 25-31 a la mitja part.

El 3er quart, els locals van intentar fer un canvi de dinàmica defensant en zona, però l’OMS va saber-la atacar i, a més, va defensar amb més intensitat i els hi va servir per començar l’últim quart 29-43. Aquest va ser de més anotació però els locals no van aconseguir retallar tan sols 1 punt i acabar el matx 48-61.

FITXA TÈCNICA:

CB Castellbisbal B: Pastallé 14, G.Paz 2, Pérez 0, J.Paz 0, Roche 0, Gago 4, Palomo 0, Masnou 0, Jou 0, Garcia 12, Vazquez 16.

Bàsquet OMS: Casero 3, Serra 10, Massafret 4, Salinas 6, Ballesteros 0, Caballol 5, Fargas 2, Sala 6, Valverde 7, Verdaguer 6, Perramon 0, Muñoz 12.

Parcials: 17-12 ; 8-19 ; 4-12; 19-18