Eric Iborra, de la Fundació Joviat, 7è a Benidorm


Imatge de l’Èric | JF

 

XIV TORNEO INTERNACIONAL NUEVAS GENERACIONES

 
Redacció | 7/12/2018  21:04

L’escaquista de Fundació Joviat, Èric Iborra, va participar de l’1 al 5 de desembre, al XIV torneig internacional “Nuevas Generaciones” en categoria sub-10, organitzat pel Gran Hotel Bali de Benidorm. El torneig es va disputar a 7 rondes de 90 minuts amb 30 segons d’increment per jugada segons el sistema suís.

Iborra, que sortia sisè del rànquing inicial, va finalitzar setè amb quatre punts, tot i que va mantenir les opcions de medalla fins a la darrera ronda. Va anotar victòries contra Mihail Avramescu, David Teply i Matvii Alekseiev, taules contra Mario Anadon i Nicolás Aleksanyan i va perdre amb Julio Stefano Centeno i Yeray Sierra.

El podi el van ocupar Julio Stefano Centeno (6 punts) i els jugadors de la Federació Catalana d’Escacs Nicolas Aleksanyan (5,5 punts) i David Teply (5 punts). Així doncs Èric Iborra va tenir un torneig dur, doncs va haver de jugar contra els tres primers classificats.

Èric Iborra juntament amb Dan Clotet, també de Fundació Joviat, jugaran aquest proper dissabte el darrer torneig de la temporada, el campionat de Catalunya d’escacs actius “Memorial David García Ilundain” en categoria sub-10, que enguany es disputarà a Sabadell. Clotet surt tercer del rànquing, per darrere de Daniel Salinas i Nicolás Aleksanyan, mentre que Iborra ho fa en desena posició d’un total de prop de noranta inscrits.