Espectacularitat al partit d’AllStar masculí i, sobretot, al concurs d’esmaixades


Imatge del partit

 

Selecció Grup 1 (equip daurat) 91 

Selecció Grup 2 (equip negre) 94

 




Redacció | 26/01/2019  23:06

Partit Allstar 2019 de Copa Catalunya Masculina celebrat al pavelló del Nou Congost. Amb una espectacular presentació d’ambdós equips i amb la graderia baixa plena a vessar i una mica menys de mitja entrada a la graderia superior, s’ha donat inici a una tarda plena de bàsquet i el posterior espectacle del concurs d’esmaixades

El partit ha començat amb un parcial de 5 a 0 pel l’equip daurat, que ràpidament han eixugat els negres amb un 0 a 7 que capgirava el marcador. El joc era ràpid i vistós i destacaven les qualitats individuals dels jugadors. Intercanvi de cistelles i alguna jugada de bella factoria feien que el marcador s’ajustés a la meitat del període (9-10). Empataven a 13 els daurats a 2:50 pel final dels primers 10 minuts i aconseguien dominar el marcador. Però per poc temps. El quart triple dels negres els donava un nou avantatge i al final del temps reglamentari el resultat era de 18 a 21 per l’equip entrenat per David Igualada, del CB Ripollet.

El segon període arrencava ambs els daurats acostant-se a tant sols un punt i els negres marcaven el seu 6è triple de la tarda. Aquest, i un parcial 0 a 7, feien que dominessin el marcador per 24 a 31 al minut 13. Poc a poc, els daurats es refeien d’aquesta mala sortida i ambdós equips entraven en una fase de joc molt, molt ràpid, que feia que, al minut 15, el marcador assenyalés un 30 a 35 que feia gaudir a la grada del pavelló manresà. Quan semblava que el matx es podria igualar, un nou parcial dels negres feia tornar a disparar les distàncies (32-40, min. 17). Una antiesportiva dels daurats a 5 segons pel descans feia que s’arribés a la mitja part amb un resultat de 37 a 46 per l’equip que jugava com a visitant.

A la mitja part s’han donat records a tots els clubs que han aportat algun jugador a aquest AllStar i ha tancat l’espera el Club de Gimnàstica Egiba, que ha fet una fantàstica demostració d’acrobàcies que han aixecat grans aplaudiments.

A la represa del partit, cistella inicial dels negres i parcial de 7 a 0 pels daurats, que s’acostaven perillosament (44-48, min. 22). L’equip dirigit per Romà Cutrina havia sortit més endollat a pista i els negres vivien dels seus triples. El desè triple negre posava la màxima distància (+10) al marcador però els daurats no s’arrugaven. A meitat de període el resultat era de 48 a 56, encara pels que  jugaven com a visitants. Era evident que els locals ho intentaven, amb un triple i una esmaixada seguida d’un tap del jugador del Bisbal Bàsquet, Terry Hopewell. Tot seguit i per aquest ordre. Així, es posaven a dos punts (58-60) a minut i mig pel final del quart, al que s’arribava amb l’electrònic assenyalant 58 a 64 pels homes de David Igualada.

Lúltim i definitiu quart, sortida en tromba dels negres que, amb un parcial de 2 a 11, intentaven trencar el partit (amb 3 triples seguits). Els daurats intentaven acostar-se però l’alt encert en el tir exterior dels contrincants no els ho permetía. Era un últim període elèctric, amb una alta anotació per part dels dos conjunts (81-85, min. 36). Intercanvis de cistelles als darrers instants del matx, amb un cara a cara entre Roger Vilanova i Genís Tena, feia que, a manca d’un minut, el resultat fos de 90 a 92 i possessió per empatar o capgirar l’electrònic. Però després de diferents intents frustrats, l’equip negre guanyava aquesta edició de l’AllStar 2019 per un resultat de 91 a 94. 

 

FITXA TÈCNICA:

Selecció Grup 1 (equip daurat): Jordi Serra (UE Mataró) 6, Pau Ruzafa (CB Mollet) 6, Gonzalo Baltà (CB Granollers) 6, Ramon Espunya (CB Lliçà d’Amunt) 7, Jose Bernuz (CB Ciutat Vella) 2, Toni Espinosa Jr. (CEB Girona) 0, Marc Subirachs (CB Grup Barna) 11, Genís Tena (CB Cerdanyola) 8, Pol Martínez (UE Horta) 2, Albert Martín (Vedruna Gràcia) 0, Joan Gavaldà (Roser) 14, Roger Portella (CB Artés) 11, David Capellas (Lluïsos de Gràcia) 2, Terry Hopewell (Bisbal Bàsquet) 11.
Entrenadors: Romà Cutrina (CB Lliçà d’Amunt), Carles Rofes (Lluïsos de Gràcia), Albert Morejón (CEB Girona).

Selecció Grup 2 (equip negre): Albert Cadafalch (CB Castellar) 3, Eduard Real (AESE) 0, Jordi De Ugarte (Basquet Molins) 9, Roger Vilanova (CB Ripollet) 6, Àlex López (CB Santa Coloma) 8, Ferran López (UE Sant Cugat Negre) 15, Quim Franch (Maristes) 4, Damià Páez (Bàsquet Pia Sabadell) 7, Pedro Cuesta (Badalonès) 17, Xavi Costa (Salle Reus) 0, Albert Vallverdú (CB Alpicat) 8, Marc Jerez (Círcol Badalona) 0, Jordi Boronat (Bàsquet Sitges) 11, Dave King (CB Tortosa) 6.
Entrenadors: David Igualada (CB Ripollet), Xavi Grau (CB Santa Coloma), Xavi Riera (Badalonès).

Parcials: 18-21 ; 19-25 ; 23-16 ; 31-32

 



 


Imatge del guanyador | FCBQ

 

CONCURS D’ESMAIXADES 2019

Aquest espectacular concurs ha comptat amb la presència de 6 jugadors:

Marquie Smith (Campió al 2017 i al 2018)
Terry Hopewell (Bisbal Bàsquet)
Dave King (CB Tortosa)
Hasain Bunnell (CB Artés)
Guillem Sánchez (CB Cerdanyola)

Ha estat simplement increible. Les esmaixades, de les que han pogut gaudir els espectadors del Nou Congost, no han deixat indiferent a ningú. Tot i que algunes no entraven, feien gaudir tothom amb tant de talent i espectacularitat. Han passat la fase prèvia Guillem Sánchez, amb 86 punts, i Hasain Bunnell, amb 88 punts.

A la fase final, els resultats han estat: 

Guillem Sánchez:  25+46+50 = 121 punts
Hasain Bunnell: 25+49+30 = 104 punts

Així doncs, el guanyador d’enguany ha estat en Guillem Sánchez del CB Cerdanyola.

Demà serà el torn de les noies, l’AllStar Femení de Copa Catalunya, i el concurs de triples.

 




Partit Allstar 2019 De Copa Catalunya Masculina

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies