Gran rendiment dels gimnastes masculins de l’Egiba a la Copa Catalunya


Imatge d’un dels equips al podi | CGE

 

1a FASE COPA CATALUNYA PROMOCIÓ I NIVELLS DE GIMNASTICA ARTÍSTICA MASCULINA

 
Redacció | 04/03/2019  19:22

Aquest cap de setmana passat s’ha disputat al Poliesportiu Can Parellada de Sant Boi de Llobregat, la primera fase, de tres, de la Copa Catalunya de gimnàstica artística masculina on el Club Egiba ha estat present en diverses categories.

En promoció 5 Pep Sanchez aconsegueix l’or seguit dels seus companys Manel Lopez 2n i David Pujol 3er i aconsegueixen la primera posició per equips.

En la categoria de promoció 1 l’equip format per: Unai Muñoz 23è, Otger Guerrero 16è, Quim Martinez 8è i Maximiliano Otin 26è obtenen la 4a classificació per equips a tant sols 3 dècimes del podi.

En promoció 2 l’equip format per Jan Ramos 10è, Marc Martin 31è, Lluc Segura 25è i Unai Moreno 36è obtenen la sisena posició.

En promoció 3 l’equip format per Alex Peña 14è, Yeray Casas 33è i Edgar Amil 34è obtenen la 6a posició.

En promoció 4 l’Arnau Martin aconsegueix la sisena posició.

El gimnasta Manresa Biel Diaz es proclama campió en base 2 i l’acompanya el seu company Pau Alberch en la tercera posició. En base 3 Adan Castell obté la 9 classificació.

L’equip de via olímpica 6 format per Alvaro Giraldez 3n, Aitor Gomez 1è, Arnau Delgado 6è, Pau Sucias 4rt i Martí Estarlí 5è pujant al podi en la primera posició.

Marti Flores guanya la categoria de via olímpica 8 per davant de rivals amb molt bon contingut.

En via olímpica 9 l’andorrà Joan Prat puja al segon lloc del podi.