L’infantil femení del CT Manresa jugarà, un any més, a la categoria OR del català per equips


Imatge de l’equip infantil femení | CTM

 

Les tennistes del club manresà superen al CT Sabadell i mantenen la màxima categoria

 
Redacció | 05/03/2019  18:14

Les infantils del CT Manresa jugaran, un any més, a la màxima categoria del Campionat de Catalunya per equips, configurada pels 16 millors equips de Catalunya.

Després de jugar dissabte contra l’Acadèmia Sánchez-Casal i perdre en el partit de desempat per 2/3, les jugadores de CT Manresa van sobreposar-se i van guanyar el diumenge al CT Sabadell per 1/3.

En partits molt disputats, les jugadores Laia Garriga, Ariadna Solis i Laia Berné es van imposar en els seus partits individuals i van aconseguir que el CT Manresa continuï a categoria OR per segon any consecutiu.

Cal tenir en compte que l’equip que ha mantingut la categoria, disputant partits en les diferents fases, ha estat format per les jugadores: Laia Berné, Janina Fernández, Laia Garriga, Mariona Gener Aina Gonzalez, Marta Guitart, Ariadna Solis i Abril Reche. Capità: Carles Priego.

 

 


Imatge de l’equip infantil masculí | CTM

 

En categoria infantil masculí, l’equip format pel Biel Cots, Roder Ubals, Jan Marco, Joel Piedra i Jaume Riera, de capità Marc Cordobés, es van imposar al CT Lleida per 4/3 en una ajustada eliminatòria que els permet accedir a les semifinals del Campionat de Catalunya de Tennis.