Jan Diaz, en llargada, i l’equip de relleus 4×300, campions catalans Sub16


Imatge del Jan al podi | CAM

 

Campionat de Catalunya sub16 en pista coberta

 




Redacció | 11/03/2019  18:24

Dos títols catalans i dotze posicions de finalista (entre els 8 primers) ha estat la destacada actuació de la representació de l’Avinent Manresa en el Campionat de Catalunya sub16 en pista coberta que s’ha viscut aquest diumenge en el Pavelló d’Esports de Sabadell.

Aquesta bona actuació global ha situat a l’entitat manresana en la segona posició en la classificació de clubs en aquest català sub16.

El saltador fruitosenc Jan Diaz s’ha proclamat campió català, a l’imposar-se en la final del concurs de Llargada al saltar fins uns brillants 6,30 metres.

Les dotze posicions de finalista han estat :
Marc Mendoza (4rt en 300mll amb 39″02 -en semifinals 38″82)
David Perez (4rt en 60 tanques amb 9″19 -mmp-)
Marti Serra (5è en perxa amb 3,30m)
Rut Tristany (6a en Triple amb 10,92m -mmp-)
Naomi Fechete (6a en Perxa amb 2,65m)
Adrian Sedano (6è en Pes amb 12,25m)
Nuria Ballarin (7a en 3000 marxa amb 17’06″83)
Martina Monso (7a en Triple amb 10,75m -mmp-, i 7a en 60 tanques amb 9″45)
Berta Eslava (7a en Llargada amb 4,83m)
Joan Navarro (7è en 60 tanques amb 9″71 .en semifinals 9″47 -mmp-)
Jan Diaz (8è en Altura amb 1,65m)

 


Imatge del Jan al podi | CAM

 

D’altra banda, el quartet sub16 de l’Avinent Manresa format per Jan Diaz, Marc Merenguer, David Perez i Nil Pujol s’ha proclamat campió de Catalunya de relleus 4×300 en pista coberta a l’imposar-se aquest diumenge en la final disputada en el Pavelló d’Esports de Sabadell que ha reunit a les sis millors formacions catalanes. Avinent ha marcat un registre de 2’36″37, per davant de CA Canaletes (2ons amb 2’37″32), i de Lleida UA (3ers amb 2’38″62).

 




Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies