Jan Massana, campió de la Little League d’Europa-Àfrica


Imatge de l’equip català | BCM

 

JAN MASSANA GUANYA AMB LA SEL·LECCIÓ CATALANA EL CAMPIONAT LITLLE LEAGUE D’EUROPA-ÀFRICA

 
Redacció | 28/7/2018  17:20

El passat divendres Catalunya va guanyar a Holanda per un contundent 19-0 a la final del Campionat de la Little League Europe-Àfrica a Kutno (Polònia) i, proclamant-se campiona, es classifica per jugar les World series de la Litlle League que es celebraran a Pensylvania (EEUU) del 16 al 26 d’agost i que suposa un fet històric pel beisbol català i manresà.

A la final, el jugador del Beisbol Club Manresa Jan Massana va jugar de 6è batador i a la posició defensiva de left field (exterior esquerra) durant tot el partit.  Va batejar dos hits, un d’ells un “home run” i va impulsar un total de 4 carreres per l’equip de Catalunya. Jan Massana ha jugat un molt bon campionat sobretot destacant pel seu poder al bat i a ajudant a classificar a Catalunya per participar a la prestigiosa final als EEUU.
Durant aquests dies l’equip seguirà entrenant per poder fer un bon paper a la final a Pensylvania (USA) i així jugant les series mundials de la little league el Jan Massana podrà tancar una temporada esportiva amb matrícula d’honor.