Jèssica Vall encapçalarà la llista de figures del 62è. Trofeu Fèlix Serra Santamans


Imatge del cartell

 

LXII TROFEU FÈLIX SERRA SANTAMANS

XL CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS – XX GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

 
Redacció | 1/11/2018  14:00

Aquest diumenge, 4 de novembre, torna el Trofeu Fèlix Serra Santamans a Manresa i, amb ell, la millor natació de l’estat. Aquesta edició es celebrarà en dues sessions, matí a les 09:30 hores i tarda a les 16:30 hores, a la piscina de 25 metres. Enguany, a part de poder veure les figures de la natació catalana i estatal, té l’afegit de ser l’última prova del calendari en què es poden aconseguir mínimes per a les competicions estatals d’hivern.

Hi participaran 317 nedadors, 160 homes i 157 dones, en representació de 30 clubs, tots catalans a excepció del Anaitasuna navarrès. El club amb més participants és el potent CN Sant Andreu, amb 47 esportistes, el CN Minorisa presenta un equip format per cinc noies i sis nois: Maria Josep Egea, Maria Gea, Silvia Merenguer, Mariona Monferrer i Jana Torreblanca per part femenina i Adrià Ribera, Erik Ribes, Quim Gonzalvo, Miquel Rosich, Jan Iwan i Carlos Martínez per part masculina.

És una gran oportunitat pels aficionats a la natació o a l’esport en general de gaudir de les actuacions de figures tant representatives a nivell internacional com són Jèssica Vall, Lidon Muñoz, Marta González, del CN Sant Andreu, medallistes en competicions a nivell mundial i rècords estatals, o per part del CN Sabadell , els veterans Aswin Wildeboer, ex rècordman del món, Erica Villaécija o la, tal vegada, millor papallonista de l’estat, Judit Ignacio o per part del CN Terrassa, Melani Costa.

No es pot tancar aquest capítol d’esportistes destacats sense nominar als nedadors manresans actualment en altres clubs: Mireia Pradell, CN Barcelona, Berta Martínez, Izan Cubillas i Guillem Lázaro, CN Terrassa, Arnau Rovira, CN Sant Andreu i Queralt Velasco, CN Cervera.

Cal recordar que el trofeu es un memorial en record del que fou nedador del CN Manresa, Fèlix Serra Santamans, desaparegut jove i que el seu germà Jesús va patrocinar, per passar després de la seva mort a continuar la seva col·laboració la Fundació Jesús Serra. Així la fundació, a part del Trofeu als tres primers clubs classificats per punts, lliura un premi econòmic als esportistes que aconsegueixen pujar al podi en les proves de 200 metres de cada un dels estils.

També col·laboren amb premis especials Disseny Sport i Prada’s Sport, amb obsequis de material esportiu .

El programa i horari de la competició és el següent: