L’equip base 4 grans de l’Egiba aconsegueix la plata de Copa Catalunya


Imatge de l’equip base 4 grans | CGE

 

3a Fase Copa Catalana Base

 
Redacció | 13/05/2019  21:11

El cap de setmana es va celebrar a Salt la 3a Fase de la Copa Catalana de Base al Pavelló de Salt, la última competició de la temporada.

En aquesta competició, dissabte al matí van participar-hi les gimnastes de Base 4 petites, mitjanes i grans. En la categoria de Base 4 petites, Claudia Serrano i Emma Santibanyez, en Base mitjanes Laia Monteagudo, totes elles van fer una molt bona competició assolint tots els objectius de la temporada. Les gimnastes de Base 4 grans, Abril Hidalgo, Rut Thomen, Berta Bayona, Ana Valverde i Cristina Muñoz amb la seva bona actuació es van endur la plata per equips.

Dissabte tarda va ser el torn de Base 5 petites, Victoria Casamitjana i Ivet Carreras.
En Base 6, Anna Torra, Gisela Vidal, Alba Garcia, Laia Roses, Idoia Berruezo i Roxana Filip.

La jornada de diumenge va començar amb la competició de Base 5 mitjanes on les gimnastes de l’Egiba es presentaven amb dos equips, formats per Berta Alberch, Maria Alcaide, Alina Derekhovska, Beth Argerich, Txell Argerich i Berta Heredia. Tot seguit van competir Base 7 grans A, amb l’equip format per Berta Boixadé, Gloria Calm i Noah Garcia, que es van proclamar 3res per equips en aquesta tercera fase.