El líder de la categoria es mostra molt superior a les manresanes


Imatge del partit | Simón Noguera

 

LLIGA NACIONAL DE 1a DIVISIÓ FEMENINA

CN CATALUNYA 18 – CN MINORISA 3

 
Redacció | 3/12/2018  19:31

La superioritat del líder de la competició , afegit a les baixes que tenia l’equip d’A Peirón, va fer que el partit fos clarament dominat per l’equip barceloní.

Només el primer temps va ser competit, 3-1, després que les manresanes fossin capaces d’empatar momentàniament a un gol, anotat per A Bisbal. Després, festival golejador de les gracienques que varen abassegar a un rival que va lluitar sense defallir, però amb poc premi, més enllà d’anotar un gol en cadascun dels tres primers quarts.

El del segon quart anotat per A César, en superioritat. I el del tercer quart, en ple allau de gols de les jugadores del CN Catalunya.

Arbitratge a càrrec de A Hernández i G Mata. Van assenyalar sis expulsions a jugadores locals per onze i un penal a les visitants. Les del peu del Parc Güell van transformar quatre de les superioritats en gol, mentre que les manresanes només van aconseguir fer pujar al marcador una de les seves superioritats.

Parcials: 3-1, 5-1, 7-1, 3-0.

CN Catalunya: A Domínguez, C Nelly 3, A Carrasco 1, L Rion 1, M Sagrera 1, E Prat 1, N Vidondo 3, C Serrano 3, L Sánchez 5, J Figueroa i M Terra.

CN Minorisa: L Puiggròs, T Gómez, J Boixader 1, G Gerschovscky, A Toribio, I Peirón, N Gómez, A Bisbal 1 i A César 1.