Lidon Muñoz, amb 3 ors, i Jèssica Vall, amb récord del circuit, notes detacades del Trofeu Fèlix Serra Santamans


Imatge de Lidon Muñoz

 

LXII TROFEU FÈLIX SERRA SANTAMANS

XL CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS – XX GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

 
Redacció | 5/11/2018 00:01

Les piscines municipals de Manresa van posar-se de gala per acollir una nova edició del prestigiós Trofeu Fèlix Serra Santamans, un veritable plaer pels “sibarites” de la natació.

Malgrat que els nedadores i nedadores d’elit no estan en el seu millor moment de forma, les marques assolides han estat de molt bon nivell, destacant, com no, Jèssica Vall, la nedadora del CN Sant Andreu que, amb 31:30 en els 50 metres braça, va volar cap a un nou rècord del Circuit.

La seva companya de club Lidon Muñoz va ser la que va sumar més ors, fins a tres, en una demostració de velocitat aquàtica, imposant-se en les proves de 50 metres dels tres estils, només claudicant davant Jèssica Vall en la braça.

La puntuació més alta per una marca va ser per a Catalina Corro, del CN Sabadell en els 800 metres lliures, mentre el nedador del CN Terrassa Miguel Duran, ho feia en categoria masculina en els 200 metres lliures.

Entre els nedadors bagencs, ara a files d’altres clubs, cal destacar els podis de Mireia Pradell (CN Barcelona), Guillem Lázaro (CN Terrassa) i Izan Cubillas, també del club egarenc.

Dels nedadors del CN Minorisa, la final A de Maria Gea, i les B d’ella mateixa i la seva companya, Silvia Merenguer.

Una veritable festa de la natació de la que es pot gaudir mercès al patrocini de la Fundació Jesús Serra i l’esforç del CN Minorisa.

En els resultats hi ha els vencedors, més els bagencs, del CN Minorisa o altres clubs.
 
LXII TROFEU FÈLIX SERRA SANTAMANS

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank