El Manresa FS visita un altre os, al que intentarà superar


Imatge d’arxiu

 

CAMPIONAT NACIONAL 2a DIVISIÓ B GRUP 3 – JORNADA 8

Diumenge 4 novembre, 12:00 h. – Pavelló Municipal de Pallejà

PALLEJÀ FS – MANRESA FS

 
Redacció | 2/11/2018  20:20

El Manresa no surt d’un partit complicat que ja entra en un altre. En aquesta ocasió toca visitar el pavelló de Pallejà, tot un òs de la categoria però que, fins al moment, ha estat irregular en els seus resultats.

A casa seva ha guanyat al Canet, ha empatat amb La Unión i ha perdut amb Escola Pia. Per tant, com a local té resultats de tota mena. Com a visitant, ha perdut a Castelldefels i Hospitalet mentre que a superat al Lleida i al Salou. Manté, en gran manera, el potencial veterà a la seva plantilla de fa diverses temporades, amb un global de 3 victòries, un empat i tres derrotes amb 40 gols a favor i 21 de rebuts.

 

EL MANRESA PATEIX BAIXES

Ja conegut com està el tema a la porteria manresana amb Bixi lesionat i amb Aleix sense condicions òptimes, Paco Cachinero ha decidit convocar al juvenil Arnau. En relació a l’última jornada, es recupera a Corvo però es perd a Asis, que haurà de descansar deu dies a causa d’un petit trencament.

Aquest és doncs, l’estat actual de la plantilla manresana i, si no passen coses fora del normal, es podrà recuperar algun efectiu pel partit del dissabte dia 10 al Pujolet davant CCR Castelldefels.

 

MANRESA FS – CCR, RETRANSMÈS PER STREAMING

El proper partit al Pujolet serà retransmès per Streaming mitjançant la LCFS i, per aquest motiu, es celebrarà a les 16:00 hores del dissabte 10 de novembre. Un clàssic dels últims anys a 2a B que sol oferir força espectacularitat entre dos equips punters del grup. Des del Manresa FS es faran moviments per intentar que els aficionats arribin puntuals al partit en aquest horari tan poc habitual del dissabte.