Nova victòria de l’absolut femení del CN Manresa per continuar lluitant pel subcampionat

Imatge d’arxiu de l’equip | CN Manresa

LLIGA CATALANA FEMENINA DE 1a DIVISIÓ
GEIEG 8 – CN MANRESA 14

CN Manresa | 18/03/2023  22:47

Les noies del CN Manresa sortiren decidides a superar un rival que les va sorprendre en el partit d’anada a Manresa. El primer quart ja va ser per les de J López, amb gols de S Quirante, M Piqué i C Gonzalez, arribant a la fi dels vuit minuts inicials amb avantatge 1-3. Similar va ser el segon període, 2-4, amb gols de M Piqué, dos, S Quirante i I. Perón, que permetien arribar a l’equador del partit amb un clar avantatge de 3-7.

Després del canvi de camp, les de J López no van afluixar i, amb un parcial de 1-4, sentenciaven el partit i convencien als que podien tenir dubtes que els punts viatjaven cap a Manresa. Els gols bagencs obra de A Toribio, C Gonzalez dos i I Peirón. Amb tot decidit, el darrer quart va ser el més golejador per part de les locals, però sense que les de la Catalunya Central els permetessin apuntar-se el parcial, amb gols visitants anotats per S Quirante, dos i C Gonzalez,

Resultat que permet a les bagenques seguir en el tercer lloc de la classificació a un sol triomf del CN Montjuïc, segon classificat en aquest moment.

Parcials; 1-3, 2-4, 1-4, 3-3.
GEiEG: C de la Torre, M Roger, N Brugada 1, J Codina, G Font 1, B Llenas 3, E Sudria 2, L Font, S Font 1, M Franco, A Saavedra, E Estalella, E Molina.
CN Manresa: M Sala, R Solernou, S Quirante 4, MM Kathel, A Toribio 1, B Yerro, M Piqué 3, C Gonzalez 4, N Serracanta, J César, G Vadillo i I Peirón 2.