Tercera victòria consecutiva del sènior del Bàsquet OMS Collbaix

Imatge d’arxiu de l’equip en el partit de la Copa Bages | XF – Gus Carrasco

TERCERA CATALANA – FASE PRÈVIA – GRUP 01
COLLBAIX BÀSQUET OMS 69 – CB MONTPEDROS A 59

Bàsquet OMS | 05/12/2022  09:04

Partit molt treballat el del BASQUETOMS, que jugava de local contra el Monpedrós.

Al començar el 1er quart els de blau van fer un parcial de 7-0 que, ràpidament, els visitants remuntarien per acabar 16-21. Al 2n quart els manresans van moure millor la pilota i van tenir més encert, per poder anar 42-38 a la mitja part.

A la represa, les defenses es van intensificar i van prevaldre davant els atacs i això comportava començar l’últim quart amb un interessant 51-49. Un últim quart on els locals van jugar molt sòlids, amb molta disciplina tàctica per així poder-se emportar-se el matx per 69-59.

3a victòria en 4 partits dels manresans, que esperen mantenir la ratxa.

FITXA TÈCNICA:

COLLBAIX BÀSQUET OMS: Reyes 1, Casero 3, Serra 8, Massafret 18, Salinas 5, Ballesteros 0, Caballol 0, Fargas 5, Sala 3, Valverde 8, Verdaguer 18, Perramon 0.

CB MONTPEDROS A: Pey 3, Luque 19, Consuegra 5, Domingo 8, Ceresuela 4, Codina 2, Aguilar 13.

Parcials: 16-21 ; 26-17 ; 9-11 ; 18-10