Una de cal i una altra d’arena per l’Absolut femení del CN Minorisa


Imatge del partit de diumenge | Simon Noguera

 

LLIGA NACIONAL DE 1a DIVISIÓ FEMENINA

CN MINORISA 5 – LEIOA WLB 18

 
Redacció | 21/10/2018  19:20

LES BASQUES MOLT SUPERIORS

Demostrant a la piscina la seva teòrica superioritat les jugadores basques es van imposar de manera contundent a les del CN Minorisa, en la seva estrena a casa.

El primer període va ser igualat en el joc però, mentre les visitants anotaven les dues superioritats de què van disposar, les de Peirón, desaprofitaven les quatre que van tenir.

En el segon temps les de Leioa van engegar el corró i, un darrera l’altre, van posar-se 0-10 en el marcador, essent L Muns, des de la boia la que anotava el primer gol bagencs a 43 segons d’arribar a l’equador del partit.

Amb tot decidit les bilbaïnes no van afluixar i el tercer quart va ser per a elles amb un repòquer de gols 0-5, que feia mal a la moral de les manresanes. Només en el darrer temps de joc van poder golejar les jugadores del CN Minorisa , firmant un parcial victoriós de 4-3, amb gols d’A Bisbal, tres i L Muns.

Arbitratge a càrrec de B Perelló i J Lloret. Van assenyalar dotze exclusions i un penal a jugadores locals per set a les visitants.

Parcials: 0-2, 1-8, 0-5, 4-3.

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, J Boixader, G Cherschovsky, A Toribio, C Puerta, T Gómez, E Noguera, L Muns 2, N Gómez, A Bisbal 3, I Peirón i M Sala.

Leioa WLB: A Jaime, U Hernández 1, P Unzeta 1, A Sacré 1, M Jaime 3, V Freire 2, A Arana 4, L Fernández 1, Ane Garcia 2, L Sarasola 1, V Cobos 1, N Fernández 1.

 
 

CN MINORISA 12 – CW MARBELLA 10

REMUNTADA QUE DÓNA CRÈDIT

El CN Minorisa va saber tancar la doble jornada de lliga a casa amb una victòria molt important davant el CW Marbella, que venia de vèncer el dia anterior a la piscina de l’U E d’Horta.

El partit va començar malament per les de Peirón, que veien com les andaluses es mostraven molt més efectives en atac, anotant un parcial de tennis, 3-6, mentre l’atac manresà, amb A Bisbal ben marcada, quedava en mans de L Muns, que des de la boia superava un cop i un altre les defensores visitants, anotant els tres gols de les de casa i creant nombroses ocasions.

També va ser per les malaguenyes el segon quart, però ja va ser per la mínima i sense que elles trobessin la manera de frenar a L Muns,, l’1-2, parcial feia pensar en que els punts s’escaparien. El gol de les de casa va ser anotat per G Cerschcovsky .

El canvi de camp i els cinc minuts de descans van ésser ben aprofitats per les manresanes que s’imposaven a les marbellís, primer amb dos gols de L Muns, que situaven el 6-8, en el marcador imaginari, doncs, l’electrònic estava en reparació. Els nervis feien que les visitants perdessin la posició en el camp i ho pagaren car doncs, aquests desajustos, van fer que deixessin lliure el braç d’A Bisbal que, amb dos magnífics llançaments ben col·locats, sense potència però fent mal a la portera visitant. Així, mitja remuntada estava assolida. Empat a vuit a manca del darrer quart de joc i un equip a l’alça i l’altre sense saber com aturar l’allau golejador català.

L Muns, posava per davant al seu equip, però aquesta vegada la resposta de les de la costa del sol va ser immediata, així com al 11-10 d’A Bisbal, però ja no van tenir resposta a l’11-10 i 12-10 anotats ambdós per A Bisbal, que aprofità magníficament l’oblit de les defensores visitants. Encara faltaven més de 4 minuts de joc, però els nervis jugaren favorablement a les locals que veien com les contraries no sabien superar la seva defensa, que salvà fins a quatre jugades en inferioritat.

Arbitratge a càrrec de X Padilla i A Lorenzo. Van assenyalar onze exclusions i un penal al CN Minorisa, per nou i un penal al CW Marbella.

Parcials: 3-6, 1-2, 4-0, 4-2.

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, J Boixader, G Cerschcovsky 1, A Toribio 1, C Puerta 1, T Gómez, E Noguera, L Muns 5, A Bisbal 5, I Peirón i M Sala.

CW Marbella: V Aguade, C Parra, E Díaz, A Vizcaino 2, L Dueñas 1, C Moreno, S Anaya, M Anillo, C Caro, S Diaz 3, C Ramírez, S Dueñas 4 i M Piña.