Una victòria i una derrota pels equips de waterpolo del CN Manresa

Imatge d’arxiu d’un partit de l’equip cadet | Simon Noguera

El Cadet guanya el seu partit davant del CN Vallirana-Martorell i el Juvenil masculí no pot superar al CN Catalunya.

CN Manresa | 13/06/2022  18:03

LLIGA CATALANA JUVENIL
C.N. MANRESA 10 — C.N. CATALUNYA 22

Trenta-dos gols en un partit és una quantitat força destacable però, quan tretze s’aconsegueixen en els darrers vuit minuts i un dels equips, en aquets cas el local, en fa set en aquest darrer període després de només haver-ne aconseguit tres en els tres primers període, es pot parlar d’un partit esbojarrat.

El domini dels graciencs va ser gairebé insultant durant els tres primers quarts, que tancaren amb un 3-16 que ho deia tot. Els tres gols bagencs en aquests vint-i-quatre minuts anotats per E del Blanco, A Luján i R Serra. Amb tot decidit es desfermà la cataracta de gols del darrer quart, sumant fins a set gols els de J Serracanta, essent els anotadors R Fargas, J Lupón, R Serra, tres, I Rey i E del Blanco.

Arbitratge a càrrec d’O Sánchez i G Zegri.
Parcials: 1-6, 1-4, 1-6, 7-6.
CN Manresa: E Cruz, G Trias, F Castrillo, E del Blanco 2, R Serra 4, J Lupón 1, A Luján 1, I Rey 1, C Fàbrega, R Fargas 1, M Vall, B Prat , M Garrido, A Nieto.
CN Catalunya: G Marcillo, N Escorsa, J Vila 2, E Vilagran 2, R Escorsa. I Chmyrivan 1, N Robirosa, A Inglavaga 1, A Gomila 10, Y Karasov, G Duran 4.

LLIGA CATALANA CADET – LLOCS 15-16
C.N. MANRESA 11 — C.N. VALLIRANA/CN MARTORELL 5

Els jugadors de J Serracanta es van mostrar clarament superiors al combinat del Baix Llobregat. El primer quart ja va ser premonitori doncs, en un moment, amb gols de M Vall, dos, A Luján i M Rey s’imposaren per 4-1. Semblava tot ben encarrilat, però, l’empat a un gol parcial, B Prat l’autor dels de casa, va fer dubtar als manresans.

Després del descans llarg, un nou parcial de 4-1, E del Blanco, S Torres, M Vall i A Luján, sentenciava el partit. Amb la feina feta els bagencs es relaxaren i el darrer parcial va tancar-se amb un empat a dos gols, essent B Prat i A Nieto els autors dels gols dels amfitrions.

Arbitratge a càrrec de Jose Asensio, Josep Colominas .
Parcials: 4-1, 1-1, 4-1, 2-2.
CN Manresa: JE Sánchez, E del Blanco 1, C Fàbrega, E Cruz, B Prat 2, M Vall 2, A Luján 2, M Rey1, A Nieto 1, S Torres 1, M Garrido.
CN Vallirana/CN Martorell: A Saenz, R Triano, A Garcia, I Risco, V Parra, E Ferrer, A Castaño 2, N Hoyos, A Held 1, J Mazzieri 2, Z Rojals.