Victòria a Piera del Sènior A del Bàsquet OMS

Imatge d’arxiu | XF – Gus Carrasco

CC Tercera Categoria Masculina – Fase Prèvia – Grup 1
Bàsquet Piera 49 – Collbaix-Bàsquet OMS 72

Bàsquet OMS | 15/11/2022  17:43

Partit molt complert del Sènior al Piera aquest diumenge. 1er quart amb la màxima igualtat, amb intercanvi de cistelles i molta intensitat, 19-19 al finalitzar el quart. El 2n els visitants seguien sense treure el peu de l’accelerador en defensa i es reflectia en el parcial de 4-16, fet que servia per anar 23-35 al descans.

Un 3er quart amb la mateixa dinàmica defensiva, que encara feia més ample la distància en el marcador. Amb un marcador 32-53 per començar l’últim quart, els locals van apretar i els de Manresa es van relaxar, però l’OMS no volia que se li escapés la victòria i a falta de 5 minuts pel final van imprimir més ritme per acabar el matx amb un contundent 49-72.