Victòria còmoda de l’absolut masculí del CN Manresa a l’espera del partit decisiu

Imatge d’arxiu | XF – Gus Carrasco

LLIGA CATALANA MASCULINA DE 1a DIVISIÓ
CN Manresa – GEiEG

CN Manresa | 29/01/2023  11:11

El CN Manresa es va imposar amb un marcador contundent al GEiEG en un partit que, degut a la seva superioritat, era un tràmit pels bagencs.

Els gironins només van aguantar fins l’empat a un, per caure després de manera clara davant el millor joc dels manresans. Només en el tercer parcial van assolir un empat, que només va fer que, en els darrers vuit minuts, els de casa tornessin a prémer l’accelerador i firmar un parcial de set de tennis, 6-1. Fins a vuit jugadors de l’equip de D Torilo van aconseguir anotar.

Ara, el proper dissabte, es juga el partit que es pot considerar decisiu, a casa el CN Olot a les 18:30. Els de la Garrotxa només han perdut un partit, a Manresa. Per què l’equip se senti recolzat el CN Manresa ha organitzat un autocar per acompanyar-los en aquest partit que pot assegurar el primer lloc de manera virtual.

Parcials: 5-1, 3-1, 2-2, 6-1.

CN Manresa; E Cruz, G Fernàndez 3, M Puerta 3, ME Bianco, R Serra 2, O Muns, L Mayol 1, A Leon 2, X Pelegrín, A Noguera 2, A Estany 1, I Rey 2, A Fernàndez.

GEiEG; I Alsina, M Palom, A Jonama, O Lloret, A Bermond 1, A Carrenyo, N Oliveras, I Artacho, A Escatllar 1, G Martínez 1, J Hereu 1, M Ruiz 1, R Riera.