Victòria i liderat per l’Infantil del CN Minorisa


Imatge de l’equip | CN Minorisa

 

LLIGA CATALANA INFANTIL MIXTE

CN SANT ADRIÀ 6 – CN MINORISA 8

 
CN MInorisa | 13/3/2018  15:45

Bona victòria de l’infantil del CN Minorisa en la seva visita a Sant Adrià, victòria que els consolida en el liderat de la classificació en solitari.

El partit va ser molt igualat en els cinc primers períodes de joc, amb contínues alternances en la davantera en el marcador. El tram final del matx va servir per a ratificar un triomf important dels d’E Martínez.

El primer quart va ser pels bagencs, 0-2, gols de A Luján i I Rey. Aquesta avantatge va donar la volta en el segon temps de joc, 3-0 pels adrianencs. El partit estava descontrolat. El tercer període va inaugurar un tram d’igualtat, empat a un gol, anotat el manresà per A Luján. D’aquesta manera s’arribà a la meitat del partit amb mínima avantatge dels de la riba del Besos, 4-3.

Després del canvi de camp nova igualada a un gol, R Fargas feia el minorista. Llavors arribà l’etapa en què els manresans es mostraren superiors, 0-2 i 1-2, de parcials, amb gols rubricats per R Serra, A Luján, I Rey i R Fargas, que els permetia assegurar els punts.

Arbitratge a càrrec de T Bruno. Va assenyalar sis exclusions i un penal als jugadors locals per tres als visitants.

Parcials: 0-2, 3-0, 1-1, 1-1, 0-2 i 1-2.

CN Sant Adrià: N Poveda, J Jiménez, R Hernando 1, D Ibáñez 1, V Roig, A Arranz 1, D Medina, A Siena, M Bastida 3, M Garcia, D Soriano, A Garcia, D Gerany, V Gómez.

CN Minorisa: J sala, R Solernou, L Alguacil, P Gil, R Serra 1, J Lupón, A Luján 3, I Rey 2, R Fargas 2, A Luján i P Monné.