Victòria del Sènior femení del CP Manresa a la Copa


Imatge del partit | CP Manresa

 

SÈNIOR FEMENÍ

CP MANRESA 5 – CHP BIGUES I RIELLS 4

 
CP Manresa | 5/3/2018  17:55

Gran victòria a la Copa a casa contra el Bigues i Riells, acompanyada de bon joc en equip i d’una actitud més que positiva.

El Manresa va utilitzar les seves armes: pressió alta intentant tapar qualsevol espai de passada perquè el contrari perdés força pilotes o l’àrbitre li xiulés passiu. Amb un atac cada vegada més ordenat, de mica en mica van anar arribant gran quantitat d’ocasions.

Això sí, moltes ocasions i pocs encerts de cara a porteria, fet que va propiciar que les visitants, sense fer un gran joc i anant de rossec del domini del Manresa, s’avancessin al marcador.

A partir d’aquest moment hi va haver alternança en el marcador, però no en el joc, fins a arribar a un clar 4-2 per a les bagenques. Però tots els partits estan plens de petits detalls que fan capgirar el marcador, moltes vegades injustament.

El Manresa no va culminar la seva falta directa en arribar a les 10 faltes i, per contra, el Bigues i Riells feu una excel·lent execució de la seva, de manera que s’arribà, a falta de 3 minuts, amb un 4-4 que feia trontollar tot l’esforç i bon joc del Manresa.

Un temps mort en el moment adequat, indicacions clares i les ganes de totes les jugadores de lluitar fins el final, aquesta vegada sí, van tenir premi amb un gol que va deixar clar qui s’havia d’emportar el partit.