El Cadet A de La Salle Manresa guanya al Sant Gervasi 1 amb un bon final de partit

Imatge del partit | XF – Gus Carrasco

CC CADET MASCULÍ INTERTERRITORIAL – PRIMERA FASE – GRUP 03
La Salle Manresa A 79 – Sant Gervasi 1 71

Redacció | 17/10/2021  19:23

Ahir dissabte, el cadet A de La Salle rebia, al pavelló laselià, al Sant Gervasi.

La primera part va estar protagonitzada per la igualtat d’abdós conjunts, amb alternances al marcador i sense que cap dels dos establís diferències més enllà dels 6-8 punts. Una embranzida final dels visitants feia que, al descans, el resultat fos de 33 a 38.

A la represa, mateix guió. Poc a poc, els locals remuntaven aquesta distància i aconseguien capgirar el marcador (47-45). A partir d’aquí, tot i els intents visitants per acostar-se, no variava l’esquema del partit. Els locals sabien administrar i salvaguardar el seu avantatge, arribant al final del partit guanyant per 79 a 71.

FITXA TÈCNICA:

La Salle Manresa A: Sala 7, Garcia 10, Perez 12, Panosa 14, Serra 5, Donat 3, Basullas 2, Nzebop 0, Fontanet 0, Garcia 16, Sendra 10.

Sant Gervasi 1: Guijarro 17, Sarto I 2, Gomez 0, Costa 6, Planet 8, Lanau 5, Fabra 16, Carreras 4, Carrasco 9, Pujadas 4, Calvente 0, Gomez 0.

Parcials: 13-18 ; 20-20 ; 24-16 ; 22-17