El CE Manresa estrena pretemporada amb victòria

Imatge del primer onze de la pretemporada | XF – Gus Carrasco

El camp de Tona ha acollit el club manresà i a la UE Cornellà, a qui ha guanyat per 3 a 0.

Eli Mata | 27/07/2022  22:45

Aquesta tarda, el CE Manresa ha jugat el seu primer partit de pretemporada i ho ha fet davant un 1a RFEF, la UE Cornellà. Tona i el seu camp de gespa natural ha estat l’escenari escollit.

Els manresans, sobretot a la primera part, s’han mostrat molt seriosos i madurs en defensa i força letals en atac, davant uns verds que han acusat el poc rodatge. Prova d’això han estat els 3 gols blanc-i-vermells marcats en aquesta primera meitat (Noah 5′; Jaume Pascual 9′ i David Acedo 39′). Fins i tot Pulido estava encertat a l’aturar un penal llençat per Ruben al 44′. Primera part rodona.

La segona, amb jugadors frescos i molts canvis, no ha estat tant lluïda. El joc s’ha equilibrat però cap dels dos equips gaudia d’ocasions massa clares i alguns xuts tenien més bona intenció que punteria. El joc ja no era tant alegre i el cansament i el poc ritme, típics de pretemporada, feien acte de presència. Amb el temps complert, victòria davant d’un equip amb qui es trobaran ben aviat.

Serà a l’eliminatòria de Copa Catalunya el proper dimarts 9 de juliol a les 19:30 h. al Nou Estadi Municipal d’El Congost. Abans, però, el diumenge vinent, dia 31 a les 19:00 h. jugaran a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona davant del seu equip B.