El Collbaix Bàsquet OMS guanya el Solsona en un partit molt seriós

Imatge d’arxiu | XF – Gus Carrasco

CC Tercera Categoria Masculina – Fase Prèvia – Grup 1
Collbaix-Bàsquet OMS 71 – CB Solsona 43

Bàsquet OMS | 17/04/2023  18:55

Partit molt seriós, a la vegada que plàcid, pel sènior del bàsquetOMS que es vol aferrar a la segona posició de la competició. Aquest cap de setmana el sènior jugava a casa el Solsona.

El partit va començar amb una mica de desencert pels dos equips però on el local, ràpid, es va posar les piles en atac i acabar el quart 23-10. Al 2n va ser una rèplica del 1er, amb domini local tot i que els visitants es van posar en zona i no la van treure en tot el partit. Un altre parcial 24-11, propiciava anar al descans amb un còmode 47-21.

Al començar el 3er quart, els del Bages van afluixar la intensitat i el moviment ràpid de pilota i van abaixar l’anotació, tot i així empataven el quart a 14. 61-35 per començar l’últim quart, que també va ser una continuació del 3er i les defenses superaven als atacs, acabant el matx amb un 71-43.

La setmana que ve, partit crucial dels del Bages contra el Montpedrós per seguir a la part alta de la classificació.

FITXA TÈCNICA:

Collbaix Bàsquet OMS: Casero 9, Serra 6, Massafret 11, Salinas 3, Ballesteros 0, Caballol 0, Fargas 5, Sala 15, Valverde 2, Verdaguer 4, Perramon 5, Muñoz 11.

CB Solsona: Soler 0, Padro 0, Estany 4, Algue 6, Casas 0, Martinez 2, Villaro 6, J.M.Rodriguez 2, Alonso 4, Arredondo 1, O.Rodriguez 18.

Parcials: 23-10 ; 24-11 ; 14-14 ; 10-8