Imatge de l’equip després del partit amb dedicatòria pel delegat | CMFS

Campionat Nacional Lliga 2a Divisió B grup 3 – Jornada 30
FUTSAL MATARÓ CE 1 – COVISA MANRESA 2

Redacció | 08/05/2022  15:43

El partit a Mataró s´ha encetat amb un Covisa força intens. Els de Sito Rivera, amb un joc passiu, veien venir les accions dels manresans. Aquest fet els anava bé als de Machado ja que, per moments, semblava que no havia de passar res destacable. Així al minut 9 Manu, de xut exterior creuat, ha fet el primer gol dels bagencs i amb aquest resultat han anat els dos equips al descans.

A la segona part, els manresans han impregnat encara més joc sobre el parquet. Han alternat el joc lineal amb el de pivot i han sabut mantenir al seu rival a ratlla disposant de molta possessió de pilota i contraatacant amb velocitat quant era el moment. Mataró s´ha vist sorprès en moltes fases de joc i als quatre minuts del segon temps, Terri a fet el segon a porta buida i ha batut Isaac, que havia entrat al segon temps sota pals. Era el 2-0 que donava una certa tranquil·litat amb la mirada posada a la Barceloneta d’on venien bones notícies. En el llançament d’una falta, Pipa ha reduït diferències a tres minuts i escaig pel final però els manresans han sabut mantenir el mínim avantatge a base de joc. A dos minuts per acabar a Mataró, ha finalitzat el Barceloneta – Eivissa amb victòria visitant ,el que ha comportat encara més tranquilitat al nombrós public visitant que ha celebrat la victòria eivissenca a les graderies.

Serà una promoció d’ascens molt dura i complicada pels manresans. Primer hauran de passar l’obstacle del Mataró en la primera eliminatòria a partit únic, ja que juguen el primer davant el quart de cada grup. En el cas de continuar endavant, la segona eliminatòria serà a sorteig pur en la que els campions de grup no es podran enfrentar entre ells ni tampoc pot correspondre’ls un equip del mateix grup. La tercera eliminatòria és la definitiva per l’ascens de categoria en la que quedaran sis equips i pujaran a segona divisió els tres guanyadors. (la segona i tercera eliminatòria és a doble partit. Jugaran el play off 24 equips, els quatre primers de cadascun dels sis grups de segona divisió B.

FITXA TÈCNICA:

FUTSAL MATARÓ : Amar, Pipa, Toldrà, Alagi i Joel. – Llibi, Jordi, Pol Novo, Panocha, Batista i Isaac.

COVISA MANRESA : Adil, Eric Castillo, Asis, Manu i Ambrós. – Santa, Guille, Josan, Terri, Lavado, Gerard i NABIL.

ÀRBITRES: Calvo Mingot i Rufas Herrera

GOLS: 0-1 Manu 9′ ; 0-2 Terri 24′ ; 1-2 Pipa 36′