Imatge d’arxiu | XF – Gus Carrasco

Campionat Nacional 2a Divisió B Grup 3 – Jornada 22
CE ESCOLA PIA SABADELL 4 – COVISA MANRESA FS 10

Manresa FS | 04/03/2023  22:53

Triomf important i trascendental després de moltes jornades sense conèixer la victòria. I aquesta s’ha produït al lloc més difícil i davant un equip que había entrat en una dinàmica positiva per intentar la salvació.

La primera part dels manresans ha estat per emmarcar. Pressió alta sobre el rival i efectivitat total amb un joc de possessió excepcional. I així han anat arribant els gols, obra de Iker, Terri i Manu amb accions ben combinades mantenint a ratlla al rival que ha vist com els manresans han passat per sobre. Al descans s’ha marxat amb un parcial de 0-3 però quedava molt de partit.

A l’inici de la represa, dos gols més i seguint amb un joc intens, els de Borja Burgos han arrodonit el marcador amb un parcial de 0-5 a 11 minuts pel final del partit. Semblava tot controlat i decidit, però no ha estat així. El tècnic local ha ordenat joc amb porter-jugador a onze minuts per acabar el partit ja que veia que el partit se li escapava. Era més a prop el sisè gol manresà que el primer local però no ha estat així.

Als escolapis aquest sistema no els ha sorgit efecte, tot i alguns dubtes de la defensa manresana. Ha estat en altres accions de joc quant els escolapis han fet tres gols en un marge de quatre minuts deixant un marcador de 3 gols a 5 i entrant totalment dins el partit. Manresa estava adormit i potser dubtós. No ha sabut mantenir la posició de la pilota i amb llançaments llargs ha facilitat la feina als de casa.

Quedaven encara cinc minuts pel final del partit i tot estava obert. El pavelló local que era ple, era el protagonista animant als seus i creient en una remuntada. Però, aquesta vegada si, els sabadellencs amb joc de cinc han perdut diverses pilotes en atac estàtic i quatre gols manresans consecutius a porta buida en dos minuts han sentenciat el partit.

FITXA TÈCNICA:

CE PIA SABADELL : Ignasi, Sardà, Graell, Povedano i Canet. / Loinaz, Peluca, Pagés, Lenny, Oriol, Canet, Soley i Sahuquillo.

COVISA MANRESA : Arriero, Xavi Cols, Lavado, Santa, Manu / Noguera, Iker, Aaron, Terri, Riba, Père Aran i Cella.

ÀRBITRES: Calvo Mingot i Solà Verdiel

GOLS: 0-1 Iker 7′ ; 0-2 Terri 9′ ; 0- 3 Manu 9′ ; 0-4 Manu 23′ ; 0-5 Lavado 29′ ; 1-5 Graell 31′ ; 2-5 Loinaz 32′ ; 3-5 Peluca 35′ ; 3-6 Terri 36′ ; 3-7 Manu 36′ ; 3-8 Terri 37′ ; 3-9 Manu 38′ ; 4-9 Peluca 38′ ; 4-10 Riba 38′