Mercè Mas, tercera a la Copa del Rei BR-50 en la modalitat varmin lleuger

Imatge del podi de varmint lleuger. D’esquerra a dreta, Sarkisov, Tirado, Mas, Porta, Domínguez i Vargas. | CTPM

Copa del Rei BR-50

Redacció | 04/04/2022  17:58

Durant els dies 1, 2 i 3 d’abril va tenir lloc, a les instal·lacions del Club Tir Precisió Manresa, la Copa del Rei BR-50, en categoria única, en les modalitats de varmint pesat, lleuger i Sporter, organitzada per la Federació Espanyola de Tir Olímpic, en la qual hi van participar 54 tiradors de diversos clubs esportius de les Federacions de Catalunya, Aragó i País Valencià.

En varmint lleuger, la tiradora del Club Tir Precisió Manresa, Mercè Mas es va classificar en la 3a posició amb una puntuació de 745,40 punts. Pel que fa als tiradors Josep Perarnau i Anna M. Herrera, es van adjudicar els llocs 10è i 13è amb unes puntuacions de 738,21 i 732,38 punts, respectivament.

En la modalitat de varmint pesat, els tiradors del club tir manresà, Josep Bertran i Josep A. Garcia, van obtenir els llocs 8è i 28è amb un puntuació de 733,41 i 637,06 punts, respectivament.