Rafa Martínez, una temporada més al BAXI Manresa i a la Lliga Endesa


Imatge de Rafa Martínez de la temporada 2020-21 | XF – Gus Carrasco

 

L’escorta de Santpedor jugarà una temporada més. La notícia s’ha confirmat amb un vídeo publicat aquest dijous al matí a les xarxes socials.

 




Redacció | 15/07/2021  11:18

“Va a ser que no”. Això és el que responia Rafa Martínez a un vídeo realitzat per l’acb en què diversos companys (Navarro, Pedro Martínez, Sergi Llull, Trias, San Emeterio, etc) semblava que feien un homenatge per la retirada del llegendari jugador de Santpedor. Rafa Martínez arribarà als 40 anys vestint la samarreta del BAXI Manresa i jugant en una lliga on tothom l’admira.

Els aficionats manresans podran presumir de tenir una temporada més a prop un jugador que s’ha format a la casa, i que haurà jugat amb aquesta 20 temporades. Amb un palmarès admirable, el de Santpedor seguirà a les ordres de Pedro Martínez.

Trajectòria de Rafa Martínez
1999-00 – Bàsquet Manresa (ACB)
2000-01 – CB Vic (EBA)
2001-03 – Valls (LEB-2)
2003-08 – Bàsquet Manresa (ACB, Copa del Rei i LEB Or)
2008-19 – València Basket (Lliga Endesa, Copa del Rei, Eurolliga i Eurocup)
2019-20 – Bilbao Basket (Lliga Endesa i Copa del Rei)
2020-21 – BAXI Manresa (Lliga Endesa)

Palmarès de Rafa Martínez
2001-02 – Campió d’Espanya sub-20, a Vilagarcia de Arousa (Bàsquet Manresa)
2002 – Subcampió d’Europa sub-20, a Vilnius (Espanya)
2005 – Bronze als Jocs del Mediterrani (Espanya)
2006 – Campió de la Lliga Catalana LEB (Bàsquet Manresa)
2007 – Campió de la LEB Or (Bàsquet Manresa)
2010 – Campió de l’Eurocup (València Basket)
2014 – Campió de l’Eurocup (València Basket)
2017 – Campió de la Supercopa (València Basket)
2017 – Campió de la Lliga Endesa (València Basket)
2019 – Campió de l’Eurocup (València Basket)




 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies