Resultats dels partits jugats dissabte pels equips de Bàsquet OMS

Imatge d’arxiu d’un partit del mini  | XF – Gus Carrasco

Victòria pel Sènior i el Júnior i derrotes pel cadet i el Mini

Redacció | 14/03/2022  19:25

MINI: PRIMERA FASE – NIVELL C GRUP 21
bàsquetOMS 37 – Vilatorta 69

El partit començava amb moltes alternatives al marcador. Mentre el primer i el tercer quart guanyava l’equip local, el segon i el quart es decantaven pels visitants.

Tot i això, en la segona part no es va poder seguir el ritme anotador i defensivament es va baixar el nivell, arribant al final del partit amb un marcador en contra força contundent. Derrota en un partit irregular que ha de servir per aprendre i seguir creixent com a equip.

CADET: PRIMERA FASE – NIVELL C GRUP 19
bàsquetOMS 34 – C.E.B. Navarcles 39

Segona derrota consecutiva contra el mateix equip, CB Navarcles, aquesta vegada per només 5 punts de diferència.

Com ja va sent habitual, un mal inici de partit dels locals, amb gran desencert en el tir i errors incomprensibles en accions a priori fàcils, ha fet que les primeres diferències anessin a favor dels visitants, 10 a 15. En el segon període, les coses no han canviat gaire, i un Navarcles més centrat en el joc, ha anat obrint fort en el marcador fins al 14 a 26 al descans.

A la represa, els locals han sorprès als visitants amb una defensa amb zona, amb domini de rebot defensiu, s’han apoderat del control del partit i amb un parcial de 14 a 3 s’han posat a només 1 punt, 28 a 29. En el darrer període, al minut 8, els visitants dominaven per 2 punts, 34 a 36, però un parell de pilotes perdudes dels locals i l’encert en els tirs lliures dels visitants (6 de 8), han fet que la victòria fos a favor dels visitants.

JÚNIOR: FASE PRÈVIA – NIVELL A GRUP 6
bàsquetOMS 58 – CN Terrassa B 56

Partit disputat entre el júnior del bàsquetOMS i el C.N. Terrassa. Inici força igualat per part del dos equips, tot i que gràcies als atacs ràpids dels locals han aconseguit marxar lleugerament en el marcador (19.13). En el segon quart un bona defensa dels nois locals ha aconseguit frenar els atacs terrassencs i obtenir més avantatge en el marcador.

Un Terrassa lluitador i una defensa espesa ha fet que els visitants reduissin la distància, col·locant-se a només 2 punts a les acaballes del tercer quart. L’últim període ha estat molt lluitat, on cap dels dos equips ha afluixat en defensa i mantenint-se la diferència de 2 punts, donant la victòria final pels nois de casa.

SÈNIOR: FASE PRÈVIA – TERCERA GRUP 2
COLLBAIX bàsquetOMS 66 – S.A. SÚRIA 56

Partit molt seriós el que ha fet el sènior contra el Súria. S’enfrontaven dos equips de la mateixa taula a la classificació on el OMS tenia ganes de redimir-se del partit de la primera volta. Ha començat amb més imprecisions del compte però els locals han acabat dominant per 16-13. Al segon quart ja hi ha hagut més ritme i intercanvis de cistelles, fet que no els beneficava alslocals i anaven al descans amb un 30-32.

A la represa encara han pujat un punt més la intensitat i l’estratègia era més evident, arrivaven a l’últim quart amb un igualat 45-46. Al definitiu l’OMS ha fet un pas endavant en defensa i ha jugat amb una maduresa mental que ha servit per escapar-se en el marcador i acabar guanyant 66-56.