Sènior A Collbaix-Bàsquet OMS – Bàsquet Sant Pere A

CC Segona Categoria Masculina – Fase Prèvia – Grup 4
Collbaix-Bàsquet OMS 55 – Bàsquet Sant Pere A 77

La jornada 24, el co-líder visitava la pista del Collbaix BasquetOms.

El primer quart, estava totalment liderat per l’equip visitant, el Basquet Sant Pere A. Acabava el quart amb una diferència que es mantindria  tot el partit, 15-33. Al 2n quart, el parcial va ser igualat, perdent l’equip local de 2 punts i anotant-ne 18 el Collbaix BasquetOms. Els equips marxaven al descans 33-53.

El 3r quart, portava una dinàmica totalment diferent als altres. Un quart amb el marcador molt baix acabant 5-11. L’últim es recuperava una mica l’anotació del partit, acabant 17-13 amb un marcador final de 55-77.