Victòria del Covisa Manresa, que es posa a cinc punts del play off

Imatge d’arxiu d’una celebració | XF – Gus Carrasco

Campionat Nacional de lliga 2a divisió B grup 3 – Jornada 23
COVISA MANRESA 6 – CDFS SEGORBE 2

Redacció | 05/03/2022  08:46

Covisa Manresa s’ha col·locat cinquè a la taula a cinc punts del lloc de play off que ara té Industrias, proper rival dijous vinent. Mentrestant, Segorbe ha entrat en descens per primer cop a la temporada.

Els manresans han fet una de les millors primeres parts i després una de les pitjors al segon periode. Inici de partit altern per part dels dos equips amb ocasions poc clares però amb intensitat a les dues bandes. Amb els minuts, els de Pau Machado han arribat a l´excel·lència del futbol sala passant per sobre els castellonencs. Així doncs, Manu, un dels màxims golejadors de la categoria, ha fet els tres primers gols. A falta de cinc minuts pel descans, Segorbe ha reaccionat amb dos gols deixant el partit ben obert de cara la represa.

Dolenta segona part local on els manresans no han sabut trobar el seu lloc a la pista. Mentre, els visitants posaren en risc la porteria d’Adil en més d’una ocasió. El partit no corria perill però qui ha portat el pes eren els valencians. Davant els atacs visitants Asis, amb dos contracops, ha fet dos gols decidint el partit a quatre minuts pel final. Una vegada més, els rivals han sofert una expulsió mentre que, en el joc de porter jugador, no han creat perill i Manu ha fet el seu quart gols del la seu compte particular i el sisè i definitiu del partit.

COVISA MANRESA : Nabil, Lavado, Josan, Asis, Del Moral. – Terri, Gerard, Guille, Santa, Eric Castillo i Adil.

CDFS SEGORBE : Salah, Alex, Moral, Pau i Dani. – Oscar, Omar, Capi, Jesus, Pablo , Fetes i Marco.

ÀRBITRES : Lazaro Angulo i Vicente Guardia ( Aragonès )

GOLS: 1-0 Manu 7′ ; 2-0 Manu 13′ ; 3-0 Manu 14′ ; 3-1 Alex 17′ ; 3-2 Jesus 18′ ; 4-2 Asis 33′ ; 5-2 Asis 36′ ; 6-2 Manu 38′