Victòria del sènior del Bàsquet OMS Collbaix que el fa somiar amb l’ascens

Imatge d’arxiu del sènior durant un partit | XF – Gus Carrasco

CC Tercera Categoria Masculina – Fase Prèvia – Grup 1
CB Montpedrós A 54 – Collbaix-Bàsquet OMS 57

Bàsquet OMS | 27/04/2023  17:20

Aquest passat dissabte, el sènior del bàsquetOMS guanyava un duel cruel per la zona alta de la classificació. Victòria a domicili dels manresans, que s’enfrontaven al Montpedrós.

Primer quart, que acabava amb +3 pels locals, dominant el rebot. El 2n, els visitants remuntaven i arribaven al descans +3 en el marcador.

A la represa, els del Bages van fer una petita escapada però no servia per rematar el matx. Un últim quart d’infart, que es van endur els de Manresa per 54-57, fa que somiin amb l’ascens a 2a. catalana, en els darrers 3 partits que queden per acabar la temporada.

FITXA TÈCNICA:

CB Montpedrós A: Pey 12, Ceresuela 0, Santiago 0, Tenllado 16, Consuegra 2, Domingo 2, Collantes 0, Codina 4, Gracia 0, Sanante 5, Aguilar 15.

Collbaix-Bàsquet OMS: Casero 0, Serra 4, Massafret 7, Salinas 6, Ballesteros 0, Caballol 0, Fargas 13, Valverde 4, Sala 11, Verdaguer 2, Perramon 0, Muñoz 10.

Parcials: 12-9 ; 10-16 ; 12-16 ; 20-16