Victòria en l’últim partit a casa de la temporada pel Motor Munich Cadí Manresa CBF

Imatge de la banqueta celebrant una jugada del partit | XF – Gus Carrasco

COPA CATALUNYA FEMENINA – SEGONA FASE – Grup 1
Motor Munich Cadí Manresa CBF 58 – Events CB Igualada 53

Redacció | 23/04/2022  22:52

Aquesta tarda, al pavelló del Nou Congost, el Motor Munich Cadí Manresa CBF rebia a l’Igualada en l’últim partit de la temporada a casa. Abans de començar es guardava un respectuós i sentit minut de silenci pel traspàs de Mèrcè Morros, jugadora del Bàsquet Femení Manresa de finals dels vuitanta i mare de l’escorta del CB Igualada Marta Blanco.

El partit començava bé per les locals que en quatre minuts ja comandaven l’electrònic (12-4) a partir de bones defenses, que colapsaven l’atac anoienc, i d’encert cara a cistella. Poc a poc, les visitants retallaven distàncies i tancaven el quart 14 a 13. Parcial de 2 a 9 que ja mostrava el qye seria l’esdevenir del partit. El segon era calcat a l’anterior. Embranzida magenta i l’Igualada acostant-se perillosament (27-25, 18′). L’intercanvi de cistelles feia que s’arribés al descans amb el resultat de 31 a 29.

A la represa, poc canviava el guió. Ambdós conjunts feien la goma i cap dels dos equips tenia el domini. Quan un s’acostava, el contrari anotava de tres. Quan l’altre s’escapava, el triple reduïa distàncies de nou. Al minut 30, 44 a 42 per les locals. El darrer període seria el més diferent. La duresa defensiva augmentava i, amb ella, el marcador s’ajustava encara més. A 5:34 pel final, les igualadines aconseguien capgirar l’electrònic però els durava poc (46-47). L’encert exterior manresà dinamitava, una i una altra vegada, els intents visitants de fer-se amb el domini del partit. Les locals sabien gestionar els últims minuts d’un partit que acabaven guanyant per 58 a 53.

Amb aquesta victòria, les magenta es despedien davant la seva afició. Resta un partit a domicili, ja intrascendent i, la temporada vinent, el Motor Munich Cadí Manresa CBF tornarà a competir a Copa Catalunya amb la intenció de mantenir el nivell d’enguany i, perquè no, aconseguir l’ascens a LF2.

FITXA TÈCNICA:

Motor Munich Cadí Manresa CBF: Ribera 19, S.Beltran 12, Clotet 3, Garcia 5, Caro 0, Soteras 9, C.Vila 4, Martí 0, M.Vila 2, Espinal 0, Roque 4.

Events CB Igualada: Blanco 0, Carner 12, Pujolreu 10, Lamolla 2, Claramunt 0, Gayoso 4, Vancells 0, Guasch 0, Cuní 20, Fontanet 0, Pineda 5.

Parcials: 14-13 ; 17-16 ; 13-13 ; 14-11